Υπηρεσίες

Γάμος

Ονειρεμένοι γάμοι σε ένα μαγικό σκηνικό! Ο γάμος σας στο κτήμα Υδρούσα θα δημιουργήσει αναμνήσεις που θα σας συντροφεύουν για μια ζωή!

Ένας απέραντος εξωτερικός χώρος πρασίνου, με κήπο, δέντρα, λουλούδια και φυτά, αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για κάθε είδους γάμο. Ο χώρος μας προσαρμόζεται στο στιλ που έχετε επιλέξει, για να εξυπηρετήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο την εκδήλωση του γάμου σας. Έχοντας φιλοξενήσει τα τελευταία 15 χρόνια, πάνω από 200 γάμους, το κτήμα Υδρούσα είναι σίγουρα ο χώρος που εγγυηθεί μία επιτυχημένη γαμήλια δεξίωση!

Μοναδική ατμόσφαιρα, αριστοκρατική αύρα,εξατομικευμένα μενού για το γάμο σας, φρέσκες πρώτες ύλες, επαγγελματικό service, αξιόπιστοι συνεργάτες, υποδομές υψηλών προδιαγραφών, είναι αυτά που κάνουν το κτήμα Υδρούσα να ξεχωρίζει. Γνωρίζουμε πως θα κάνουμε μία δεξίωση γάμου να πετύχει 100%, για να περάσετε καλά τόσο εσείς, όσο και οι καλεσμένοι σας!

Σας περιμένουμε για να δημιουργήσουμε μαζί το σκηνικό για το γάμο των ονείρων σας!

Γαμήλιος προορισμός: Άνδρος

Αν ψάχνετε να κάνετε τον γάμο σας, σε μία τοποθεσία εκτός Αττικής, με χαρακτήρα και μοναδικό φυσικό τοπίο, η Άνδρος είναι η καταλληλότερη επιλογή για εσάς.Μόλις 2 ώρες από την Αθήνα, το βορειότερο νησί των Κυκλάδων, αποτελεί τον ιδανικό γαμήλιο προορισμό.Η αρχοντική Άνδρος είναι όπως λένε το νησί των εφοπλιστών. Το νησί διαθέτει άψογες υποδομές για τη φιλοξενία των καλεσμένων σας, χρυσαφένιες παραλίες και αναλλοίωτο τοπικό χαρακτήρα. Ένας γάμος στη νήσο “Υδρούσα” όπως είναι το δεύτερο της όνομα, είναι κοσμοπολίτικος και με concept παραδοσιακής πολυτέλειας.

Ένας γάμος στο κτήμα Υδρούσα, θα ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία και θα πραγματοποιήσει το γάμο που έχετε ονειρευτεί! Είμαστε έμπειροι στην οργάνωση γάμων από την Αθήνα και μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε ό,τι μπορεί να χρειαστείτε. Παράλληλα μία πλειάδα εξαιρετικών συνεργατών, μπορούν να επιμεληθούν τη διακόσμηση, τη μουσική, τη φωτογραφία, τα visual effects, τον ήχο και τον φωτισμό.Μη χάσετε την ευκαιρία να οργανώσετε αυτό το σημαντικό γεγονός στη ζωή σας, στον καλύτερο γαμήλιο προορισμό, τόσο κοντά, αλλά και τόσο… μακριά από το γνωστό αστικό τοπίο της Αθήνας.

Η Άνδρος και το κτήμα Υδρούσα σας περιμένουν, να τα ανακαλύψετε!

Βάπτιση

Το μωράκι σας ήρθε στο κόσμο και λίγους μήνες μετά, αρχίζετε να σκέφτεστε ότι ήρθε η ώρα να οργανώσετε τη πρώτη του επίσημη εμφάνιση. Στη βάπτιση του παιδιού σας, το κτήμα Υδρούσα, με το εξειδικευμένο του επιτελείο θα αναλάβει όλη την δεξίωση μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, ώστε να την κάνουν παραμυθένια και μοναδική!   

 

Φροντίζουμε προσωπικά και με υπευθυνότητα την εκδήλωσή σας, ώστε να δώσουμε ένα άψογο και επαγγελματικό αποτέλεσμα. 

Κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας και μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να οργανώσετε το τραπέζι της βάπτισής στο κτήμα μας! 

Εκδηλώσεις


Έχοντας οργανώσει πολλές εκδηλώσεις μέχρι σήμερα, το κτήμα Υδρούσα έχει σημαντική εμπειρία πάνω σε γιορτές, συναυλίες, εταιρικά event, εκδηλώσεις συλλόγων, ομιλίες και πολλά άλλα.

Ο ανοιχτός χώρος μας μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 600 άτομα και είναι η ιδανική λύση για την πραγματοποίηση μιας μεγάλης καλοκαιρινής εκδήλωσης στο νησί της Άνδρου. Αλλά και στο κλειστό μας χώρο, συναντήσετε τη φιλοξενία που ψάχνετε για ένα ζεστό χειμωνιάτικο event στο νησί μας.

Σε συνεργασία με το chef και το έμπειρο προσωπικό μας, εγγυόμαστε εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών!

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού