Η Άνδρος

Το αρχοντικό νησί των Κυκλάδων

Η Άνδρος ή αλλιώς Υδρούσα, το νησί των εφοπλιστών, με τους πλούσιους μπαξέδες της, τις φυσικές πηγές, τα υπέροχα νεοκλασσικά της, τα πλακόστρωτα σοκάκια, τη ναυτοσύνη, τα γραφικά ψαροχώρια με τους φιλόξενους ανθρώπους, τις χρυσαφένιες παραλίες με τα γαλαζοπράσινα νερά, είναι ένας αυθεντικός τόπος, αναλλοίωτος από το μαζικό τουρισμό, ένα διαμάντι στο βορειότερο σημείο των Κυκλάδων, μόλις 2 ώρες από την Αθήνα.

Το νησί έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό επισκεπτών, κυρίως από το εξωτερικό. Είναι το νησί για αυτούς που αγαπούν την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια, την αναλλοίωτη φύση και τον πολιτισμό.

Γαμήλιος Προορισμός: Άνδρος

Στην Ανδρο θα προσφέρετε μία ξεχωριστή εμπειρία στους καλεσμένους σας. Εκτός από το γάμο σας στο πανέμορφο κτήμα Υδρούσα, μπορείτε να ζήσετε για λίγο σαν ντόπιοι και να ξεναγηθείτε στις κρυμμένες ομορφιές του νησιού. Μπορείτε να πεζοπορήσετε σε ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα δίκτυα μονοπατιών στην Ελλάδα, να κολυμπήσετε σε μία από τις πιο παρθένες παραλίες του Αιγαίου, να δοκιμάσετε τις σπεσιαλιτέ του νησιού, όπως είναι η πασίγνωστη φουρτάλια και τα παραδοσιακά καλσούνια που βρίσκει κανείς σε όλα τα ζαχαροπλαστεία του νησιού. Μπορείτε ακόμη να περπατήσετε στη κοσμοπολίτικη Χώρα και τη πλακόστρωτη κεντρική αγορά της, να επισκεφείτε τη διεθνή έκθεση του μουσείου Γουλανδρή και να απολαύσετε το τοπικό ρακί στα καφενεδάκια της κάτω πλατείας. Εκκλησίες στην Άνδρο

Η Άνδρος διαθέτει πληθώρα μεγάλων και μικρότερων εκκλησιών για να τελέσεις το γάμο σου. Απόκρυμνα ξωκκλήσια με θέα στη θάλασσα που κόβει την ανάσα ή πανέμορφες μεγαλοπρεπείς εκκλησίες στη πρωτεύουσα του νησιού, θα βρείτε σίγουρα την ιδανική τοποθεσία για να τελέσετε το μυστήριο του γάμου σας στην Άνδρο! Ζητήστε τη βοήθειά μας, για να σας προτείνουμε αυτό ας ταιριάζει και να κλείσετε πιο εύκολα το εκκλησάκι σας!

Πού βρισκόμαστε στην Άνδρο

Το Κτήμα Υδρούσα βρίσκεται σε απόσταση 2 χλμ από τη πρωτεύουσα του νησιού, τη Χώρα. Σε ακτίνα 5 χλμ θα βρείτε πάρα πολλά ποιοτικά και σύγχρονα ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, για κάθε γούστο. Ζητήστε τη βοήθειά μας, για να σας προτείνουμε αυτό ας ταιριάζει και να κλείσετε πιο εύκολα το χώρο διαμονής σας!

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού